Dom najslavnejše pop pevke na svetu vas bo pustil brez sape
DOMOVI SLAVNIH

Dom najslavnejše pop pevke na svetu vas bo pustil brez sape

M. A.
10.09.2020, 8:10
4

Čeprav je pred nekaj leti svoje novo domovanje našla v Lizboni na Portugalskem, se je verjetno najslavnejša pop pevka na svetu, Madonna, odločila, da karanteno zaradi globalne pandemije koronavirusa preživi v domači Ameriki. Tako je na vrat na nos najela dvorec v znanem Beverly Hillsu, za katerega pa na mesec odšteje 100.000 evrov.

Medtem ko so morali številni glasbeniki zaradi koronavirusa svoje glasbene načrte prilagoditi ali celo odpovedati, se zdi, da je Madonna'ujela zadnji vlak' za promocijo njenega najnovejšega albuma Madame X, ki ga je izdala junija lani. Tako ji je uspelo izpeljati tudi turnejo, odpovedati je morala le zadnja dva koncerta v Parizu, saj je francoska vlada takrat že sprejemala ostrejše ukrepe za zajezitev koronavirusa. Pevka, ki je prejšnji mesec praznovala 62. rojstni dan, pa ni oklevala, temveč je nemudoma pobrala šila in kopita ter iz Pariza odpotovala nazaj v Ameriko, kjer je najela dvorec v elitnem Beverly Hillsu, tam pa pevka preživlja tudi karanteno. Za omenjeni dvorec mora vsak mesec odšteti 100.000 evrov, kar pa ji zagotovo ne predstavlja težav, saj finančni strokovnjaki ocenjujejo, da je zgolj z zadnjo turnejo zaslužila več kot 40 milijonov evrov.

No, pa ji je le uspelo!
PREBERI ŠE
No, pa ji je le uspelo!

62-letna legenda popa ima na voljo približno 1400 kvadratnih metrov bivalne površine, čeprav v času karantene ne more gostiti obiskov, pa ima na voljo devet spalnic, prav toliko je kopalnic, ob tem pa se lahko zabava tudi na teniškem igrišču, na voljo ima dve bowling stezi, letno kuhinjo in seveda tudi bazen. Madonna sicer ni prva slavna prebivalka omenjenega dvorca, saj so v preteklosti v njem že bivali Paul McCartney, slavna britanska družina Osbourne, pa tudi igralka Melanie Griffith.

Pevka si čas v dvorcu krajša tudi s posvojenima hčerkama, dvojčicamaEstere in Stello, družinske trenutke doma pa pogosto deli tudi na svojih družbenih omrežjih.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Madonna, ki sicer že več let živi na Portugalskem, se je odločila, da karanteno zaradi novega koronavirusa preživi v Ameriki.
Madonna, ki sicer že več let živi na Portugalskem, se je odločila, da karanteno zaradi novega koronavirusa preživi v Ameriki./ FOTO: Profimedia

NOVICE
Pogačar v Parizu uradno okronan za kralja Toura, ...
ŠPORT
Klopp pobesnel nad pomočnikom: Si normalen? Tega ...
POP IN
Zalezovalec, ki je ogrožal Katy Perry, dobil ...
TV ODDAJE
Postavni Doroteji so všeč starejši moški, Tamara ...
VIZITA.SI
7 sporočil telesa, ki jih ne bi smeli spregledati
OKUSNO.JE
Ste brez energije? Jejte ta živila!
ZADOVOLJNA.SI
To jesen se v modo vračajo veliki ovratniki
MOSKISVET.COM
Como vs. Garda: Katero je pravo za vas?
BIBALEZE.SI
Zakaj ne smemo dajati acetilsalicilne kisline ...
CEKIN.SI
Odnosi, ki se lahko vzpostavijo v delovnem okolju
DOMINVRT.SI
Vas skrbi cena ogrevanja? Poglejte, kako boste ...
BIBALEZE.SI
Sedaj imava dve princeski in najin svet je popoln